Zelf kerstpakket samenstellen

Stel zelf uw eigen kerstpakketten samen. Kies uit meer dan 2.000 kerstartikelen om uw kerstpakket uit samen te stellen.
Eigen kerstpakket samenstellen

Bij horecagroothandel HANOS vindt u natuurlijk de wereld aan prachtige vers-, food- en non-foodproducten. Hiervan selecteren wij er elk jaar meer dan 2.000 waarmee u zelf kerstpakketten kunt samenstellen. Deze artikelen zijn te bekijken in onze sfeervolle showrooms.

Doordat we de productie in eigen beheer hebben, is het ook mogelijk om uw eigen inhoud toe te voegen. Het hele proces wordt van samenstelling tot levering bewaakt. Wij kunnen flexibel invulling geven aan uw wensen en ten allen tijde kwaliteit garanderen.

Naast het gepresenteerde kerstpakkettenassortiment met keuze uit meer dan 70 complete kerstpakketten en eindejaarsgeschenken bieden wij u nog veel meer mogelijkheden.

Vanaf € 1.250 al mogelijk

Zelf samenstellen van kerstpakketten is al mogelijk bij een afname vanaf € 1.250. Vanaf de kerstdoos tot en met het laatste artikel in het kerstpakket; uniek en op maat gemaakt in de uitstraling van uw bedrijf. Al meer dan 35 kerstpakketseizoenen stellen wij gepersonaliseerde kerstpakketten samen voor onze klanten, we kunnen hier te allen tijde referenties van overleggen.

Hoe werkt het?

  • Neem contact op met de specialist in uw HANOS Kerstpakkettenshowroom.
  • Samen met u plant hij of zij een afspraak in de gewenste kerstshowroom in.
  • Tijdens deze afspraak worden uw wensen voor de inhoud van het kerstpakket en de verpakking besproken.
  • Daarnaast worden de bestel-, betaal- en leveringsmogelijkheden met u doorgenomen.
  • U ontvangt enkele dagen later al een gedetailleerd voorstel.
  • Wanneer u akkoord gaat met het voorstel ontvangt u een orderbevestiging met hierin de gemaakte afspraken overzichtelijk weergegeven.
Zelf samenstellen kerstpakket

Zelf een wijngeschenk samenstellen

Wilt u zelf een wijnpakket als relatiegeschenk samenstellen? Op onze wijnafdeling vindt u een ongekend groot assortiment met de mooiste wijnen afkomstig uit de gehele wereld. En ook het personaliseren van de verpakking is geen probleem.
Kom naar één van onze wijnafdelingen en laat u inspireren. Onze wijnspecialisten helpen u graag met de samenstelling van uw persoonlijke wijngeschenk.

Kerstpakketten showrooms in de HANOS-groothandel

In uw HANOS-groothandel vindt u in het laatste kwartaal van het jaar de kerstpakketten showrooms. In deze kerstpakketten showrooms wordt een uitgebreid assortiment losse geschenken gepresenteerd, wat u enorm veel vrijheid biedt.

Combineer zoveel u wilt, vul bijvoorbeeld uw kerstpakket aan met een product van deze tafel of kies een los product als relatiegeschenk. Inspirerende thema's en kleurstellingen maken ieder artikel een mooi geschenk voor uw medewerkers of relaties.

Eindejaarspleinen