Zelf kerstpakket samenstellen

Een echt persoonlijk geschenk!
Eigen kerstpakket samenstellen

Bij ons begint Kerst al in juni! Vanaf dat moment vindt u in uw HANOS vestiging een sfeervolle Kerst showroom. Hier kunt u onze kant-en-klare feestelijke HANOS Selectie pakketten bewonderen.
Uiteraard kunt u bij ons ook zelf een kerstpakket samenstellen. In de Kerst showroom staat er een uitgebreide collectie losse geschenken gepresenteerd die samen een mooi pakket kunnen worden in feestelijke verpakking.

Dit kan zelfs al vanaf één pakketsamenstelling van 1250 euro. Elk jaar selecteren wij meer dan 2000 van onze HANOS producten waarmee u uw eigen kerstpakket kunt samenstellen. U kunt de producten op uw gemak bekijken en onze kerstspecialist helpt u graag!

De HANOS kerstpakketten maken we zelf, zo kunt u aan een gepersonaliseerd pakket zelfs een persoonlijk item, zoals een handgeschreven wenskaart, toevoegen. Zo maakt u uw kerstpakket nóg persoonlijker.

Maak een afspraak

 • Samen met uw kerstspecialist van HANOS stelt u in de Kerst showroom een kerstpakket samen dat perfect bij uw onderneming past en uw waardering weergeeft voor uw medewerkers of relaties, een bijzonder gebaar.
 • Tijdens deze afspraak worden uw wensen voor de inhoud van het kerstpakket en de verpakking besproken.
 • Daarnaast worden de bestel-, betaal- en leveringsmogelijkheden met u doorgenomen.
 • U ontvangt van uw kerstspecialist een gedetailleerd voorstel. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u een persoonlijke orderbevestiging, waarin de gemaakte afspraken overzichtelijk worden weergegeven.
 • Wij bezorgen de kerstpakketten op de gewenste dag, zodat deze Kerst onvergetelijk wordt voor iedereen. Uitpakken is een feest!

Hoe werkt het?

 • Neem contact op met de specialist in uw HANOS Kerstpakkettenshowroom.
 • Samen met u plant hij of zij een afspraak in de gewenste kerstshowroom in.
 • Tijdens deze afspraak worden uw wensen voor de inhoud van het kerstpakket en de verpakking besproken.
 • Daarnaast worden de bestel-, betaal- en leveringsmogelijkheden met u doorgenomen.
 • U ontvangt enkele dagen later al een gedetailleerd voorstel.
 • Wanneer u akkoord gaat met het voorstel ontvangt u een orderbevestiging met hierin de gemaakte afspraken overzichtelijk weergegeven.

Onze kerstspecialisten staan voor u klaar!

Bij horecagroothandel HANOS vindt u natuurlijk de wereld aan prachtige vers-, food- en non-foodproducten. Hiervan selecteren wij er elk jaar meer dan 2.000 waarmee u zelf kerstpakketten kunt samenstellen. Deze artikelen zijn te bekijken in onze sfeervolle Kerst showrooms. Een persoonlijk kerstpakket samenstellen is al mogelijk vanaf één pakketsamenstelling van 1250 euro. U stelt uw eigen kerstpakket samen tijdens een persoonlijke afspraak met de kerstspecialist uit uw vestiging. Wij nemen dan uitgebreid de tijd om samen met u een persoonlijk kerstpakket te selecteren, samen kiezen we de items die het best bij uw onderneming passen en zorgen we voor een uniek cadeau voor uw werknemers of relaties. Natuurlijk is het mogelijk om dit te verpakken in een feestelijke gepersonaliseerde verpakking, bijvoorbeeld met een eigen logo of een persoonlijke wens voor alle medewerkers om te bedanken voor hun inzet.

Zelf samenstellen kerstpakket

Zelf een wijngeschenk samenstellen

Wilt u zelf een wijnpakket als geschenk samenstellen? Op onze wijnafdeling vindt u een ongekend groot assortiment met de mooiste wijnen afkomstig uit de gehele wereld. En ook het personaliseren van de verpakking is geen probleem.
Kom naar één van onze wijnafdelingen en laat u inspireren. Onze wijnspecialisten helpen u graag met de samenstelling van uw persoonlijke geschenk, proost!

Neem voor meer informatie contact op met de kerstspecialist van HANOS.

Eindejaarspleinen