Maatschappelijk goed

Steun goede doelen met de maatschappelijk goed kerstpakketten en kies uit een omvangrijk assortiment kerstartikelen. Seizoensgebonden, gezonde en duurzame producten verpakt in een recyclebare verpakking

Kies bewust voor natuurlijk en duurzaam

HANOS is zich bewust van de verantwoordelijkheid die de organisatie heeft ten aanzien van mens, maatschappij en milieu. Hier geven we invulling aan met betrekking tot de inkoop van ons assortiment, maar zeker ook met betrekking tot andere aspecten van onze bedrijfsvoering. Denk aan de recycling van papier, aparte inzameling van afval en energiebesparende systemen in onze groothandels en transport.

Ik kOOK Bewust bij HANOS kerstpakketten

Ik kOOK bewust

HANOS heeft een omvangrijk assortiment in seizoensgebonden, verantwoorde en natuurlijke producten onder het label 'IK KOOK BEWUST'. Deze verantwoorde basis vindt u vanzelfsprekend ook terug in onze geschenken.

Ons assortiment kerstartikelen bevat vele biologische en fairtrade producten, die u kunt kiezen bij het samenstellen van uw eigen kerstpakket.

Ook in onze kant-en-klare kerstpakketten zijn artikelen toegevoegd uit ons 'IK KOOK BEWUST' assortiment.

Duurzame verpakkingen

Recyclebare verpakking voor elk kerstpakket

Er wordt veel zorg besteed aan het verpakken van de geschenken. De verpakking is het eerste wat de ontvanger te zien krijgt en is daarom een groot onderdeel van de totaalbeleving.

Stijlvolle verpakkingen die de juiste boodschap overbrengen, daar gaat het om. Aan de andere kant mag een verpakking natuurlijk nooit ten koste gaan van de wereld waarin wij leven.

Daarom kiezen we er bewust voor alleen gebruik te maken van recyclebare verpakkingsmaterialen.

Goede doelen steunen met het kerstpakket

In de collectie worden wederom een aantal pakketten samengesteld waarmee u een directe bijdragen kunt leveren aan een goed doel. Met deze pakketten heeft u meer om te geven, niet alleen aan uw medewerkers of relaties maar ook aan de maatschappij!