Assortiment

HANOS produceert en verkoopt al bijna 35 jaar kerstpakketten, waaronder originele thema kerstpakketten, verspakketten samengesteld uit de beste versproducten en bierpakketten en wijngeschenken.

Bij ons treft u een uitgebreid assortiment kant-en-klare geschenken aan, waaronder een originele selectie kerstpakketten met diverse thema's, verspakketten samengesteld met enkel de beste versproducten en mooie gedistilleerd- en wijngeschenken.

Selectie kant-en-klare kerstgeschenken

De selectie kant-en-klare kerstpakketten

Het assortiment kerstgeschenken in de showrooms bestaat uit meer dan 2.000 kwaliteitsproducten, waaronder de allernieuwste artikelen op gebied van vers, food en non-food. Onze kerstpakketspecialisten hebben op basis van de laatste trends een mooie selectie gemaakt om zo een unieke sfeervolle collectie kant-en-klare kerstpakketten voor u samen te stellen. Ieder kerstpakket is gebaseerd van een thema. Dit zorgt ervoor dat er een mooie samenhang bestaat tussen alle artikelen in een kerstpakket.

Versschotel voor kerst

Verspakketten, de basis voor gezellig tafelen

De HANOS versspecialisten hebben dit jaar speciaal voor de kerstperiode heerlijke verspakketten samengesteld. U hebt keuze uit pakketten met vis, wild, vlees en kaas.

Alle verspakketten zijn op hanoskerstpakketten.nl te bestellen tot 1 december 2019. Uw pakketten staan op de door u aangegeven afhaaldatum gekoeld gereed in uw HANOS groothandel. Om een HANOS kwaliteit vers te garanderen kunnen de verspakketten uitsluitend afgehaald worden bij uw groothandel. Bezorging is niet mogelijk.


Bekijk hier de collectie Versgeschenken

Wijngeschenken assortiment

Wijnpakketten, een welkom relatiegeschenk

Met een keuze uit meer dan 850 verschillende wijnen en 1000 verschillende gedistilleerd-producten waaronder veel whisky- en cognacmerken, vindt u bij ons gegarandeerd een passend relatiegeschenk. Onze wijnspecialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden die er zijn met betrekking tot het samenstellen van wijngeschenken.

De collectie kerstpakketten bevat een unieke selectie wijnpakketten, variƫrend van 1-vakskisten tot luxe cadeausets met bubbels.

Bekijk hier de collectie wijngeschenken

Drankgeschenken

Drankpakketten, gegarandeerd genieten

Wij hebben mooie whisky-geschenken opgenomen in de collectie kerstpakketten 2019 en verschillende speciaalbiersets. Een bierpakket met speciaalbier is een leuk alternatief om te geven als relatiegeschenk in plaats van de meer traditionele wijnkisten.

Staat uw keuze whiskycadeau of bierpakket er niet tussen? Laat het ons weten via het contactformulier of maak een afspraak in de kerstpakkettenshowroom en wij maken er gezamenlijk een uw eigen drankpakket geschenk van.

Bekijk hier de collectie drankpakketten