Over HANOS kerstpakketten

HANOS kent een rijke geschiedenis als het op kerstpakketten aankomt. We produceren en verkopen al bijna 35 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.
Over HANOS kerstpakketten en relatiegeschenken

Uitpakken is bij ons een feest!

De HANOS kerstspecialisten stellen ieder jaar met veel plezier en gevoel voor sfeer kerstpakketten samen voor bijzondere werknemers of loyale relaties. Ze weten al 45 jaar precies hoe een kerstpakket een blijk van waardering wordt en hoeveel vreugde het openen van één van onze kerstpakketten biedt. Want daar gaat het om. De rots in de branding op kantoor, de collega die altijd voor iedereen klaar staat en de relatie waar nee nooit een antwoord is, verdienen een mooi gebaar!

Onze kerstteams gaan ieder jaar op zoek naar de mooiste geschenken die passen bij deze sfeervolle tijd. Samen met onze vakspecialisten selecteren ze de beste producten. Zo zijn ze dagelijks bezig met het creëren van die bijzondere kerstmagie voor iedereen die het verdient. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld, maar natuurlijk kunt u samen met ons ook zelf de leukste items uitzoeken voor uw personeel of zakenrelaties.

Met onze kerstpakketten is uitpakken een feest. In alle HANOS vestigingen staan we voor u klaar en helpen we u graag iets bijzonders te maken van uw kerstpakket. De vakkennis van al onze specialisten en onze ervaring met gastronomische beleving maken dat we precies weten wat er nodig is om er samen iets moois van te maken. Zo laten we iedereen genieten van een onvergetelijke Kerst!

HANOS kerstpakketten

Bij ons is Kerst voor iedereen. De mogelijkheden in onze kerstpakketten zijn dan ook eindeloos. Kies voor één van onze kant-en-klare HANOS Selectie pakketten, stel zelf een kerstpakket samen of laat uw medewerkers zelf een kerstgeschenk uitkiezen met ons concept HANOS Wereldse Keuze.

Alle voordelen op een rij

  • Groot assortiment kant-en-klare selectie pakketten
  • Zelf uw kerstpakket samenstellen in de uitstraling van uw onderneming
  • Zelf samenstellen is al mogelijk vanaf één pakketsamenstelling van 1250 euro
  • HANOS Wereldse Keuze – laat uw medewerkers zelf een kerstgeschenk uitkiezen
  • Vakkundig en creatief advies van onze kerstspecialisten
  • Schitterende Kerst Showrooms
  • Eenvoudig online bestellen via onze webshop
  • HANOS heeft het hele proces in eigen beheer, van inpakken tot levering
  • Unieke kwaliteitsgarantie 

Wilt u graag één van onze Kerst Showrooms komen bezoeken of heeft u misschien een vraag, neem dan contact op met onze kerstspecialisten via dit formulier.