Over HANOS kerstpakketten

HANOS kent een rijke geschiedenis als het op kerstpakketten aankomt. We produceren en verkopen al bijna 35 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.
Over HANOS kerstpakketten en relatiegeschenken

Elk jaar zoeken we uiterst zorgvuldig de mooiste food- en non-foodproducten bij elkaar, zodat u de keuze heeft uit luxueuze en originele kerstpakketten.

Omdat we de productie van onze kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in eigen beheer houden, hebben we goede controle op de kwaliteit van het gehele proces: van het inpakken tot aan het netjes afleveren aan uw deur. Elk jaar opnieuw bekijken we of onze manier van werken nog efficiënt genoeg is en passen wij de logistiek aan op de door u aangegeven wensen.

Kant-en-klaar, zelf samenstellen of uw medewerker laten kiezen

Bij HANOS zijn de kerstpakketten in 3 categorieën verdeeld. U kunt kiezen uit ons assortiment kant-en-klare pakketten. Uiteraard houden we daarbij rekening met ieders budget, het gaat immers om de gedachten die erachter zit, om het geven.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen voor uw medewerkers. De mogelijkheden daarin zijn bijna oneindig. Wilt u bijvoorbeeld een gepersonaliseerd item toevoegen? Geen probleem! Samen met u komen we tot het beste kerstpakket voor uw organisatie. Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen? We raden u aan om dan zelf samenstellen één van onze 18 sfeervolle kerstpakkettenshowrooms te bezoeken. Onze specialisten staan hier voor u klaar en denken vakkundig met u mee over de mogelijkheden van het zelf samenstellen.

Schat u in dat uw medewerkers het op prijs stellen als zij zelf een geschenk mogen uitzoeken? Dan is onze derde optie, de Wereldse Keuze, een goede optie! Met een Wereldse Keuze waardebon, kunnen uw medewerkers inloggen op een gepersonaliseerde portal, waar ze de keuze hebben uit diverse geschenken. De getoonde geschenken zijn afhankelijk van uw wensen en budget.

Alle voordelen op een rij

We hopen dat u een helder beeld heeft gekregen van onze kerstpakketten en uw mogelijkheden. Voor uw gemak zetten we alle voordelen nog even op een rij:

  • Keuze uit meer dan 2.000 kerstgeschenken;
  • Groot assortiment kant-en-klare pakketten met diverse thema’s;
  • Zelf uw kerstpakket samenstellen in de uitstraling van uw bedrijf;
  • Vrije samenstelling al mogelijk bij een afname van minimaal €1250;
  • Vakkundig en creatief advies in onze sfeervolle showrooms;
  • Wereldse Keuze; uw medewerkers zelf een passend kerstgeschenk laten kiezen;
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productie;
  • Makkelijk online bestellen; geschenken zijn direct bestelbaar via de webshop;
  • Flexibele en stipte levering volgens afspraak.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u nog meer weten over de kerstpakketten van HANOS, dan kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier. Wij wensen u alvast veel geefplezier!