HANOS Kerstpakketten keuzehulp

U bent op zoek naar hét perfecte kerstpakket voor uw werknemers en relaties. Een kerstgeschenk dat naadloos aansluit bij uw specifieke bedrijfscultuur. Hoe pakt u dit aan?

Samen vinden we uw kerstpakketten

Bij HANOS profiteert u van ruim 40 jaar aan kerstpakkettenervaring.

HANOS Kerstpakketten

De basis

Laten we bij de basis beginnen: ons uitgebreide en zorgvuldig samengestelde online kerstpakkettenassortiment. Uiteraard ook te bekijken in onze kerstpakkettenbrochure. Na het bekijken van het online assortiment of de brochure heeft u een goed beeld van ons aanbod voor dit jaar.

Onze kerstpakketten webshop

In onze webshop kunt u ons assortiment themapakketten, verspakketten en wijngeschenken direct bestellen. Omdat we de volledige productie in eigen beheer hebben, kunnen we u stipte levering garanderen.

Advies op maat

Als u behoefte heeft aan een persoonlijke toelichting of advies op maat, dan kunt u een afspraak maken bij de kerstpakkettenshowroom bij u in de buurt. Wilt u zelf een pakket samenstellen voor uw medewerkers? Ook dan helpen we u graag verder in onze showroom. Hier kunt u alle kerstgeschenken bekijken en samen met onze kerstpakkettenspecialist de opties doorspreken die perfect aansluiten bij uw wensen en budget.

Uw smaak, uw budget, uw keuze

Bij het samenstellen van de kerstpakketten besteden we veel aandacht aan de verpakking. Het uitpakmoment is namelijk een groot onderdeel van de beleving. We werken alleen met duurzame verpakkingsmaterialen, waar mens, maatschappij én milieu geen nadeel van ondervinden. Bovendien kunt u bij ons ook kiezen voor het toevoegen van een eigen artikel of een persoonlijke wenskaart. Goed om te weten: voor een budget van minder dan 10 euro zijn er al leuke kerstgeschenken verkrijgbaar!

Vrije keuze? Wereldse Keuze

Met het eigen keuze concept Wereldse Keuze laat u uw medewerkers en relaties helemaal vrij om hun geschenk samen te stellen. Met een door u vooraf aangegeven budget kan iedereen op eigen gelegenheid online zijn kerstgeschenk uitzoeken. Er is een uitgebreid assortiment luxe, trendy en thematische kerstgeschenken. Na het inloggen komen de bezoekers in een op maat gemaakte webshop, die is voorzien van uw eigen huisstijl en logo. Ook het toevoegen van uw persoonlijke kerstboodschap behoort tot de mogelijkheden.