Texels bierproeverij klein

Kerstpakket 37
€ 11,15

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Texels bier (dubbel, skuumkoppe, vuurbaak en goudkoppe) twee bierglazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen.

  • Verpakt in een geschenkkist
  • Inhoud pakket: 6 artikelen
  • Thema's: Bier

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Texels bier (dubbel, skuumkoppe, vuurbaak en goudkoppe), twee bierglazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen. Texels dubbel is een donker speciaalbier. De kenmerkende robijnrode gloed komt van geroosterd gerstemout. Texels skuumkoppe is een tarwebier met een vollere smaak dan andere witbieren dankzij de toevoeging van diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting. Texels vuurbaak is een jubileumbier dat gebrouwd werd vanwege het vijftienjarige bestaan van de brouwerij én om stil te staan bij de 150ste verjaardag van de Texelse vuurtoren. Gebrouwen in de stijl van Ierse Red Ale is de smaak van vuurbaak moutachtig met een verrassend hoppige toets. Hij dankt zijn heldere, koperkleurige gloed aan het donker geroosterde gerst. Texels goudkoppe is een blond bier gebrouwen volgens het traditionele Duitse 'Reinheitsgebot': gist, duinwater, mout, graan en hop.

Non-food artikelen

  1. Bierproeverij blok
  2. 2 glazen

Food artikelen

  1. Texels skuumkoppe - 30cl
  2. Texels dubbel - 30cl
  3. Texels vuurbaak - 30cl
  4. Texels goudkoppe - 30cl

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

La Trappe  geschenkset

La Trappe geschenkset

Met het bijbehorende glas smaken de La Trappe Isid'or en La Trappe dubbel nog net iets lekkerder!

€ 9,35
La Trappe geschenkkist

La Trappe geschenkkist

Deze luxe geschenkkist bevat een La Trappe blond, La Trappe dubbel, La Trappe tripel en quadrupel. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 9,95
Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier is bier dat door de paters van een abdij gebrouwen wordt of in naam verbonden is aan een kloostergemeenschap. Dit pakket bevat 6 verschillende flessen abdijbier 33 cl. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 10,95