Texels bierproeverij groot

Kerstpakket 40
€ 18,55

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat acht flessen Texels bier (dubbel, skuumkoppe, vuurbaak, goudkoppe, eyerlander, tripel, noorderwiend en springtij), een bierdrager én bierproeverij blok voor de aantekeningen.

 • Verpakt in een geschenkkist
 • Inhoud pakket: 10 artikelen
 • Thema's: Bier

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat acht flessen Texels bier (dubbel, skuumkoppe, vuurbaak, goudkoppe, eyerlander, tripel, noorderwiend en springtij), een bierdrager én bierproeverij blok voor de aantekeningen. Texels dubbel is een donker speciaalbier. De kenmerkende robijnrode gloed komt van geroosterd gerstemout. Texels skuumkoppe is een tarwebier met een vollere smaak dan andere witbieren dankzij de toevoeging van diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting. Texels vuurbaak is een jubileumbier dat gebrouwd werd vanwege het vijftienjarige bestaan van de brouwerij én om stil te staan bij de 150ste verjaardag van de Texelse vuurtoren. Gebrouwen in de stijl van Ierse Red Ale is de smaak van vuurbaak moutachtig met een verrassend hoppige toets. Hij dankt zijn heldere, koperkleurige gloed aan het donker geroosterde gerst. Texels goudkoppe is een blond bier gebrouwen volgens het traditionele Duitse 'Reinheitsgebot': gist, duinwater, mout, graan en hop. Texels eyerlander is een amberbier gebrouwen met diverse soorten geroosterde mout. Texels tripel is een stevig blond bier gebrouwen volgens de traditie van de Belgische abdijbieren. Een robuust speciaalbier met een kenmerkend zoetje en evenwichtige hopbitterheid. Texels noorderwiend is een robuust winterbier gebrouwen met gedroogde citrusschillen en diverse soorten gerst, geoogst op Texel zelf. Texels springtij is een stevig blond seizoensbier gebrouwen in de stijl van meibock. Met een zachte, volle smaak verrast hij met zijn fruitige, welhaast bloemige aroma.

Non-food artikelen

 1. Bierproeverij blok
 2. Bierdrager 8 fles naturel

Food artikelen

 1. Texels goudkoppe - 30cl
 2. Texels eyerlander - 30cl
 3. Texels triple - 30cl
 4. Texels noorderwiend - 30cl
 5. Texels springtij - 30cl
 6. Texels dubbel 30cl
 7. Texels skuumkoppe - 30cl
 8. Texels vuurbaak - 30cl

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

La Trappe geschenkset

La Trappe geschenkset

Met het bijbehorende glas smaken de La Trappe Isid'or en La Trappe dubbel nog net iets lekkerder!

€ 9,35
La Trappe geschenkkist

La Trappe geschenkkist

Deze luxe geschenkkist bevat een La Trappe blond, La Trappe dubbel, La Trappe tripel en quadrupel. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 9,95
Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier is bier dat door de paters van een abdij gebrouwen wordt of in naam verbonden is aan een kloostergemeenschap. Dit pakket bevat 6 verschillende flessen abdijbier 33 cl. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 10,95