Leffe geschenkset

Kerstpakket 42
€ 23,95

Dit houten kistje is gevuld met 6 flessen Leffe bier (twee keer bruin, twee keer ruby en twee keer blond) én twee bijbehorende glazen.

  • Verpakt in een geschenkkist
  • Inhoud pakket: 2 artikelen
  • Thema's: Bier

Dit houten kistje is gevuld met 6 flessen Leffe bier (twee keer bruin, twee keer ruby en twee keer blond) én twee bijbehorende glazen. Leffe bruin is een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak, beiden te danken aan de donker gebrande malt. Leffe ruby is een robijnrood, verfrissend bier dat ontstaan is uit de unieke combinatie tussen het abdijbier, een fijne toets van hout en het delicate aroma van rode vruchten. Leffe blond is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert.

Non-food artikelen

  1. 2 glazen

Food artikelen

  1. Leffe cadeaukist 6 flessen - 33 cl

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

Jopen bierproeverij

Jopen bierproeverij

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Jopen bier (bokbier, gerstebier, mooi nel en extra stout), een bierdrager met vier glazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen.

€ 19,95
Hamertje tik

Hamertje tik

Dit kiloblok ambachtelijke chocolade met hamer is een voor de echte snoeper. 'Tik' een stukje van het blok en smullen maar!

€ 19,95
Chocolate lovers

Chocolate lovers

Dit pakket zit boordevol overheerlijke chocolade. Kies je voor een luxe bonbon, een glinsterende kerst plaquette of de vrolijke kerstster?

€ 23,95