La Trappe geschenkkist

Kerstpakket 34
€ 9,95

Deze luxe geschenkkist bevat een La Trappe blond, La Trappe dubbel, La Trappe tripel en quadrupel. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

  • Verpakt in een geschenkkist
  • Inhoud pakket: 1 artikelen
  • Thema's: Bier

La Trappe blond is een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere, en moutige smaak. De fruitige en frisse aroma’s gaan mooi samen met zoete geuren van mout en aroma’s die doen denken aan specerijen. La Trappe dubbel is een klassiek donker trappistenbier en ruikt naar vanille, karamel en geroosterde chocolade. Hij heeft een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. La Trappe tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en lichtmoutig karakter. De fruitige geuren van perzik en abrikoos, gecombineerd met een bloemige geur, komen je tegemoet zodra je de fles open maakt. La Trappe quadrupel is de eerste quadrupel ter wereld. Het is een zwaar bier met een volle, intense smaak van mout met zoete tonen van dadel en karamel. Hij ruikt naar kruidnagel en noten, met zoete aroma’s van vanille, rozijnen en banaan. Deze luxe geschenkkist bevat vier flessen La Trappe 33 cl: blond, dubbel, tripel en quadrupel. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

Food artikelen

  1. La Trappe - 4 flessen 33 cl

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

La Trappe  geschenkset

La Trappe geschenkset

Met het bijbehorende glas smaken de La Trappe Isid'or en La Trappe dubbel nog net iets lekkerder!

€ 9,35
Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier is bier dat door de paters van een abdij gebrouwen wordt of in naam verbonden is aan een kloostergemeenschap. Dit pakket bevat 6 verschillende flessen abdijbier 33 cl. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 10,95
De pils box

De pils box

Deze stoere box bevat vijf verschillende flessen bieren; Gulpener, Grolsch, Brand, Hertog Jan en Heineken.

€ 10,95