Jopen bierproeverij

Kerstpakket 41
€ 19,95

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Jopen bier (bokbier, gerstebier, mooi nel en extra stout), een bierdrager met vier glazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen.

  • Verpakt in een geschenkkist
  • Inhoud pakket: 4 artikelen
  • Thema's: Bier

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Jopen bier (bokbier, gerstebier, mooi nel en extra stout), een bierdrager met vier glazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen. Jopen 4-granen bok is een karaktervol bier. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit. Jopen gerstebier is een verfrissend blond bier. Jopen mooie nel is een Amerikaanse stijl IPA en is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam. Jopen extra stout is een typisch Nederlandse stout. De droge stout wordt qua karakter ook wel de espresso onder de bieren genoemd, vanwege de gebrande bittere smaak.

Food artikelen

  1. Jopen nel
  2. Jopen gerstbier
  3. Jopen extra stout
  4. Jopen bokbier

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

Leffe geschenkset

Leffe geschenkset

Dit houten kistje is gevuld met 6 flessen Leffe bier (twee keer bruin, twee keer ruby en twee keer blond) én twee bijbehorende glazen.

€ 23,95
Hamertje tik

Hamertje tik

Dit kiloblok ambachtelijke chocolade met hamer is een voor de echte snoeper. 'Tik' een stukje van het blok en smullen maar!

€ 19,95
Chocolate lovers

Chocolate lovers

Dit pakket zit boordevol overheerlijke chocolade. Kies je voor een luxe bonbon, een glinsterende kerst plaquette of de vrolijke kerstster?

€ 23,95