Gulpener proeverij

Kerstpakket 38
€ 11,35

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Gulpener bier (UR hop, UR pilsener, UR weizen en herfstbock), twee bierglazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen.

  • Verpakt in een geschenkkist
  • Inhoud pakket: 6 artikelen
  • Thema's: Bier

Met deze box wordt een bierproeverij wel heel aantrekkelijk! Hij bevat vier flessen Gulpener bier (UR hop, UR pilsener, UR weizen en herfstbock), twee bierglazen én bierproeverij blok voor de aantekeningen. Gulpener UR hop is een biologisch, ongefilterd bier van lage gisting en gebrouwen volgens de unieke brouwtechniek ‘dry hopping’. Bij dit ‘drooghoppen’ voegen ze de hop pas een week na het brouwproces toe om het hoparoma te verhogen. Zo krijg je de karakteristieke vol bittere smaak. Gulpener UR pilsener is een biologisch, fris pils met een pittige, licht bittere twist. Gulpener UR weizen is een biologisch, fruitig tarwebier. De smaakbeleving begint licht bitter, maar verandert onverwacht in zacht zoet met een korte, subtiele bitterheid in de afdronk. Gulpener herfstbock is intens en complex, met tonen van ingekookte fruitstroop en kruiden.

Non-food artikelen

  1. Bierproeverij blok
  2. 2 glazen

Food artikelen

  1. Gulpener ur hop
  2. Gulpener ur pilsner
  3. Gulpener ur weizen - bio
  4. Gulpener herfstbock

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

La Trappe  geschenkset

La Trappe geschenkset

Met het bijbehorende glas smaken de La Trappe Isid'or en La Trappe dubbel nog net iets lekkerder!

€ 9,35
La Trappe geschenkkist

La Trappe geschenkkist

Deze luxe geschenkkist bevat een La Trappe blond, La Trappe dubbel, La Trappe tripel en quadrupel. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 9,95
Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier geschenkdoos

Abdijbier is bier dat door de paters van een abdij gebrouwen wordt of in naam verbonden is aan een kloostergemeenschap. Dit pakket bevat 6 verschillende flessen abdijbier 33 cl. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 10,95