Abdijbier geschenkdoos

Kerstpakket 35
€ 10,95

Abdijbier is bier dat door de paters van een abdij gebrouwen wordt of in naam verbonden is aan een kloostergemeenschap. Dit pakket bevat 6 verschillende flessen abdijbier 33 cl. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

  • Verpakt in een geschenkkist
  • Inhoud pakket: 1 artikelen
  • Thema's: Bier

Abdijbier is bier dat door de paters van een abdij gebrouwen wordt of in naam verbonden is aan een kloostergemeenschap. Dit pakket bevat 6 verschillende flessen abdijbier 33 cl. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen! Chimay tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid. Hij ruikt naar vers hop en gist. De aroma’s zijn fruitig met een muskaatachtige toets. Ename pater is een licht, ongefilterd abdijbier dat hergist op fles. In de neus voeren citrus, kruiden en hop de boventoon. De afdronk is droog en hoppig door de dry hopping techniek, toegepast aan het einde van het brouwproces. Voor dit troebele bier liet de brouwerij zich inspireren door het gebruik van de vroegere monniken om kleine hoeveelheden bier met een relatief laag alcoholpercentage te brouwen voor eigen consumptie. Val Dieu quadrupel is een zwartbruin bier met een bijna helderwit schuim. Een bijzondere ‘zwart-wit’ combinatie! Dit bier ruikt naar chocolade en zoethout en heeft een volronde, zacht zoete smaak. S’feuillien bruin reserve weerspiegelt een grote diversiteit aan ingrediënten. De fruitgeuren ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominant aanwezige zoethout en de gebrande suiker. De smaakstructuur steunt op een stevig moutfundament. De delicate bitterheid is het resultaat van een wisselwerking tussen fijne hopsoorten en bijzondere moutsoorten. Ze geven het bier een eigen specifieke toets van fondantchocolade. Maredsous tripel is een goudkleurig bier. De smaak is gegist, wrang en fruitig, met een gebalanceerde bitterheid. De zoetheid contrasteert met zijn alcoholgehalte, 10%! Het bier bevat gist en hergist dus in de fles. Augustijn wordt al sinds 1295 gebrouwen door de paters Augustijnen in hun klooster in Gent. De historische giststammen geven het bier een milde, zachte, rijke smaak met aroma’s van mout, fruit en hop.

Food artikelen

  1. Abdijbier - 6 flessen 33 cl

Leveringsspecificaties

Gratis afhalen

Bestelling gratis af te halen bij uw dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom.

Bezorging

Bezorgkosten kleine bestellingen conform PostNL-tarieven.

Bezorgkosten voor levering via HANOS distributie zijn 40 euro per pallet.

Eigen product

Wenskaart kan gratis meeverpakt worden, mits 14 dagen na de orderdatum correct bij ons is aangeleverd

Ander artikel

Indien een artikel is uitverkocht, wordt deze vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde of hogere prijsklasse.

Aanbevolen voor u

La Trappe  geschenkset

La Trappe geschenkset

Met het bijbehorende glas smaken de La Trappe Isid'or en La Trappe dubbel nog net iets lekkerder!

€ 9,35
La Trappe geschenkkist

La Trappe geschenkkist

Deze luxe geschenkkist bevat een La Trappe blond, La Trappe dubbel, La Trappe tripel en quadrupel. Ideaal als proeverij of voor iedereen die niet kan kiezen!

€ 9,95
De pils box

De pils box

Deze stoere box bevat vijf verschillende flessen bieren; Gulpener, Grolsch, Brand, Hertog Jan en Heineken.

€ 10,95