Website & techniek

Wat is hanoskerstpakketten.nl?
Hanoskerstpakketten.nl is de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken website van HANOS Internationale Horeca Groothandel. Jaarlijks stelt HANOS een uitgebreide collectie kerstpakketten samen die direct te bestellen zijn via de online kerstpakketshop.

Via de video’s op de site krijgt u een goed beeld van onze service, de mogelijkheden en hoe u eenvoudig kerstpakketten kunt bestellen via in de webshop.

De website biedt naast informatie ook veel service:
  • Wilt u graag een afspraak maken in een van onze kerstpakkettenshowrooms om u te laten inspireren of om zelf een kerstpakket samen te stellen, dit kan via het webformulier 'Maak een afspraak'.
  • Heeft u nog geen kerstpakkettenbrochure van HANOS gezien? De digitale editie kunt u hier online bekijken. Ontvangt u de brochure liever thuis, bestel deze dan via het aanvraagformulier.
  • Of bent u juist op zoek naar een manier om uw personeel zelf te laten kiezen. Gebruik dan de link Wereldse Keuze om alle informatie te vinden over het eigen keuze concept van HANOS waarmee uw medewerkers hun eigen kerstpakket in de webshop samenstellen.
Welke browser dien ik te gebruiken voor een optimale weergave?
De website toont de gewenste presentatie in Internet Explorer 9 of hoger, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en Opera.
Waarom krijg ik een melding dat de pagina niet gevonden kan worden?
Hoogstwaarschijnlijk bent u via een zoekmachine of bookmark naar onze site gegaan en was deze link verouderd. De niet (meer) bestaande pagina is naar alle waarschijnlijkheid vervallen omdat het een verlopen product betreft of omdat de inhoud is achterhaald.

Mocht u van mening zijn dat het recente informatie betreft, willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice via het vragenformulier. Wij zullen dan direct controleren of de site een fout bevat en deze waar nodig corrigeren.
Is hanoskerstpakketten.nl geschikt voor bezoekers met een functiebeperking?
Bij het bouwen van hanoskerstpakketten.nl hebben wij zoveel mogelijk de richtlijnen van de stichting Drempel Vrij gevolgd. Toch bevat de website videomateriaal waarvan niet alle informatie uit de video in dezelfde gedetailleerde wijze staat beschreven op de site.

Voorleesprogramma’s kunnen de pagina wel lezen maar de inhoud van de filmpjes wordt niet getoond. Wij hebben ons best gedaan om in grote lijnen de informatie uit de video’s te beschrijven op de ‘Over HANOS’, ‘Service en mogelijkheden’ en ‘Assortiment’ pagina’s.