Afhalen & bezorgen

Kan ik mijn bestelling in iedere HANOS-groothandel afhalen?
Ondanks dat niet iedere HANOS-groothandel een kerstpakkettenshowroom heeft, is het wel mogelijk uw bestelling zelf af te halen bij de HANOS-groothandel die u wenst.
Wat zijn de kosten en mogelijkheden voor het bezorgen van mijn bestelling?
Mogelijkheden:
De eigen bezorglogistiek van HANOS is gespecialiseerd in een effectieve en efficiënte levering van klanten. Hierdoor is vanzelfsprekend dat wij uw bestelling op één of meerdere locaties kunnen afleveren. Hierbij is het zelfs mogelijk om op de afgesproken leveringsdatum een dagdeel af te spreken waarop wij uw bestelling leveren.

Kosten:
Het afhalen van uw bestelling bij onze HANOS-groothandels is gratis. Voor het bezorgen van uw order brengen wij wel extra kosten in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde pakketten en de daaruit voortkomende wijze van verzending.
  • Bezorgkosten voor kleine bestellingen zijn conform PostNL-tarieven.
  • Bezorgkosten voor levering via HANOS-distributie zijn €40,- per pallet.
Kan ik de gewenste bezorgdag aanpassen?
Wanneer u dit vroegtijdig doorgeeft aan uw contactpersoon, dan is dit bijna in alle gevallen mogelijk.
Hoe lang duurt het ongeveer voordat ik de bestelling in huis heb?
  • Voor de selectie complete kerstpakketten geldt een levertijd van maximaal drie werkdagen, mits de pakketten op voorraad zijn.
  • Bij het zelf samenstellen van kerstpakketten, leert onze ervaring ons dat de doorlooptijd gemiddeld drie weken is tussen het moment van samenstellen en het moment van afleveren.
Op welke dagen worden de kerstpakketten bezorgd?
Het is mogelijk de bestelling van maandag tot en met vrijdag te laten bezorgen.
Vanaf wanneer zijn de kerstpakketten leverbaar?
In principe is de kerstpakketten collectie 2016 leverbaar vanaf 1 november. Echter wanneer u aangeeft dat u uw bestelling eerder geleverd wenst te krijgen dan is dit in goed overleg met uw contactpersoon altijd mogelijk.