Privacy Statement

Privacy Statement

HANOS hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de vertrouwelijke persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Daarom wordt er bij HANOS veel belang gehecht aan het informeren van klanten over de manier waarop wij deze persoonsgegevens gebruiken. Daarnaast krijgt u altijd de keuze om zelf te bepalen hoe uw gegevens worden gebruikt. Hieronder vindt u het beleid van HANOS betreffende de privacy (potentiële) klanten, wij raden u dan ook aan om dit Privacy Statement zorgvuldig door te lezen.

Waarop is de Privacy Statement van toepassing?

Deze Privacy Statement is van toepassing op alle consumenteninformatie die verzameld of gebruikt wordt door HANOS. Hierbij gaat het ook om informatie van de website voor commercieel gebruik en offline-verzamelingen van persoonsgegevens voor commercieel gebruik die door HANOS worden beheerd. Wanneer er op een andere manier wordt omgesprongen met de privacy dan bepaald in deze Privacy Statement wordt dit expliciet aangegeven.

Waarom zou u uw persoonsgegevens aan HANOS verstrekken?

Door het verstrekken van uw persoonsgegevens, stelt u HANOS in staat u extra voordelen te bieden.
HANOS maakt het voor u eenvoudiger om:

  • uw aankoop te registreren;
  • persoonlijke boodschappen en speciale aanbiedingen te ontvangen die voor u geselecteerd zijn;
  • specifieke informatie aan te vragen;
  • tijd te besparen door uw voorkeuren op te slaan;
  • het internet te gebruiken om uw aankopen bij HANOS te doen.

Ook geeft het ons de mogelijkheid marktonderzoek uit te voeren met als doel ons assortiment, de service en de website verder te ontwikkelen en verbeteren.

Uw gegevens worden op verschillende manieren via internet verstrekt. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het registratieformulier in te vullen om een HANOS ondernemersaccount aan te maken, een bestelling te plaatsen, aan een prijsvraag mee te doen, aan een promotie deel te nemen en door zich voor een nieuwsbrief te registreren.U kunt uw persoonlijke gegevens ook aan ons verstrekken door contact op te nemen met HANOS door middel van e-mail, telefoon of brief.
Het is tevens mogelijk dat bij een overname van een ander bedrijf uw gegevens via een andere partij bij HANOS terecht komen. Wanneer u niet wilt dat wij gebruik maken van uw persoonsgegevens die u niet zelf aan ons doorgegeven hebt, kunt u ons dat laten weten door contact op te nemen met HANOS Nederland.

Wat gebeurt er met de verstrekte gegevens?

Hoe meer gegevens wij van u ontvangen, hoe beter en persoonlijker wij u van dienst kunnen zijn. U houdt natuurlijk altijd zelf controle over de keuze of u wel of niet gebruik wilt maken van deze services.
HANOS verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derden zodat zij uw persoonsgegevens voor hun eigen doeleinden kunnen gebruiken. HANOS verstrekt geen financiële gegevens aan andere partijen tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling te behandelen, onze factuur te verwerken en/of fraude te voorkomen of te bestrijden.
Wanneer u de HANOS-website verlaat moet u er rekening mee houden dat het mogelijk is dat het privacy statement op deze site afwijkt. Lees dit opnieuw aandachtig door.

Beveiligt HANOS uw persoonsgegevens?

HANOS hecht veel waarde aan het beveiligen van persoonsgegevens en HANOS is zich meer dan bewust dat deze verantwoordelijkheid heel serieus genomen moet worden. HANOS gebruikt verschillende veilige technieken om uw gegevens te beschermen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het versleutelen van financiële gegevens, wachtwoorden en door gebruik te maken van firewalls en veilige servers.

Wat zijn uw rechten?

Als u eenmaal uw herkenbare persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, kunt u te aller tijde deze gegevens aanpassen. Dit geeft u aan via het contactformulier, of u kunt zich schriftelijk wenden tot:

HANOS Nederland,
Afdeling Marketing en Communicatie,
Postbus 10378,
7301 GJ Apeldoorn.

Om gebruik te maken van de service van HANOS is registratie van uw gegevens noodzakelijk. Wilt u beslist niet geregistreerd worden, dan kunt u geen gebruik maken van de diensten van HANOS. U hebt natuurlijk wel altijd de mogelijkheid om u uit te schrijven voor de mailing van HANOS.

Wordt deze HANOS Privacy Statement gewijzigd?

HANOS is, in samenwerking met haar klanten, dagelijks bezig met het verbeteren van de service en diensten. Op deze manier tracht HANOS u een steeds interessanter pakket van diensten en services te bieden. Het kan hierdoor voorkomen dat het noodzakelijk blijkt dat onze informatie over gegevensbescherming moet worden aangepast.
Wij adviseren daarom regelmatig te controleren of er wijzigingen in deze pagina zijn aangebracht. Indien het wijzigingen betreft die gevolgen kunnen hebben voor uw persoonlijke HANOS-profiel dan informeren wij u hier natuurlijk persoonlijk over.